Logopedie in Kaatsheuvel, Waalwijk en Sprang-Capelle
 
wilmawit10.png

Wilma van Es

In 1986 ben ik afgestudeerd als logopedist. Meteen daarna ben ik begonnen met waarnemingen, op Huize Vincentius in Udenhout, op de Hordijkschool, nu Zilverlicht, in Waalwijk en op Leijpark in Tilburg, wat toen Charlotte-oord heette. Tegelijkertijd ben ik gestart met mijn eigen praktijk. 

Na- en bijscholing is heel belangrijk.

In 1996 heb ik de deeltijdopleiding tot remedial teacher afgerond en sindsdien heb ik mij regelmatig bijgeschoold op dit gebied.

Ook op gebied van taal, spraak en stem houd ik mij goed op de hoogte.

Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en het NVLF-register dyslexie. Ook ben ik lid van de beroepsvereniging, de NVLF.

Ik heb speciale affiniteit met lees- en spellingsproblemen en larynxmanipulatie.

 
an 50 fb foto zwart-wit.jpg

Anneke Steenbergen

Ik ben samen met Wilma afgestudeerd in 1986. De eerste jaren heb ik in het speciaal basisonderwijs gewerkt. Sinds 1990 werk ik samen met Wilma.

Nog altijd werk ik met veel plezier in deze praktijk. De grote gevarieerdheid in communicatieproblemen, in karakters van cliënten in alle leeftijden, maken het vak afwisselend en boeiend, evenals de bijscholingen die mij blijven boeien en ontwikkelen.

Naast alle 'reguliere' behandelingen, zijn er vier grote passies in mijn vakgebied: 

Het leren spreken en zich laten ontwikkelen van kinderen met Down syndroom: zie kopje "Down Syndroom"

Het behandelen met een nieuwe techniek voor kinderen met (ernstige) articulatieproblemen: Zie kopje "Prompt".  

Daarnaast ben ik preverbale logopedist, dat wil zeggen dat ik baby's en jonge kinderen behandel bij eet- en drinkproblemen.

Tot slot behandel ik ook eet- en drinkproblemen bij ouderen, of bij mensen die een neurologische aandoening hebben.

 
stefaniewit10.png

Stefanie te Lintelo

 

Lisanne Verhoof

In januari 2018 ben ik afgestudeerd als logopedist. Tijdens mijn stages heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van zowel kinderen als volwassenen. De afwisseling tussen het werken met kinderen en volwassenen spreekt mij erg aan en geeft me veel voldoening.

Ik vind het belangrijk om voor iedere cliënt een behandelplan op te stellen waarbij persoonlijke interesses en behoeften centraal staan. Om dit optimaal te kunnen doen, blijf ik me ontwikkelen binnen het vakgebied en hoop ik nóg veel meer ervaring op te doen

 

Kim Steegs

 

Diana in 't Groen

 

Nadine van der Sande